Ce vedem la CINEMA – Program 6-26 MAI 2016

6 mai

Ora 12.30

7 – 8 mai

Ora 10.30; 12.30

Un lup printre oi –  3D

Regia: Maxim Volkov, Andrey Galat

Cu: Tom Felton, Ruby Rose, Ross Marquand, China Anne McClain, Alyson Leigh Rosenfeld

Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic

Durata: 85 minute

Rating: AG

Premiera in Romania: 22.04.2016

Acţiunea animaţiei 3D ,,Un lup printre oi” ne duce într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, unde o turmă de oi duce un trai fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.

Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţile de conducător, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.

cover-film

6 – 12 mai

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 17.00 nu este proiectie

 

Atac de Ziua Naţională – 2D

Regia: James Watkins

Cu: Richard Madden, Kelly Reilly, Idris Elba,Charlotte Le Bon

Gen film: Acţiune

Durata: 90 minute

Rating: N15

Premiera in Romania: 29.04.2016

Michael Mason este un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.

Bastille_Day_1458135187

13 – 15 mai 

Vineri ora 12.30

Sambata, duminica: orele 10.30 si 12.30

20 – 22 mai

Vineri ora 12,30

Sambata, duminica: orele 10.30 si 12.30

Angry Birds – Filmul – 3D

Regia: Fergal Reilly, Clay Kaytis

Cu: Ioan Ionescu Andrei – voce ( versiune romana ) Red; Marius Chivu – voce ( versiune romana ) Bomba; Viorel Ionescu – voce ( versiune romana ) Chuck; Gabi Costin – voce ( versiune romana ) Leonard;  Serban Pavlu – voce ( versiune romana ) MARELE VULTUR, Mihaela Tatu – voce ( versiune romana ) Matilda, Valentin Teodosiu – voce ( versiune romana ) JUDE CIOCĂNESCU

Gen film: Acţiune, Animaţie, Comedie

Premiera in Romania: 13.05.2016

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red, a partenerului său de nădejde Chuck și a explozivului Bomb să le recupereze…

angry-birds-movie-trailer-2

13 – 19 mai

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 17.00 nu este proiectie

Hologramă pentru rege – 2D

Regia: Tom Tykwer

Cu: Tom Hanks, Sarita Choudhury

Gen film: Dramă

Durata: 97 minute

Rating: AG

Premiera in Romania: 13.05.2016

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

Ein_Hologramm_f_r_den_K_nig_1457704297_2016

20 – 26 mai

Orele: 1700; 20.00

Luni ora 17.00 nu este proiectie

X-Men: Apocalypse – 3D

Regia: Bryan Singer

Cu: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Sophie Turner

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF

Premiera in Romania: 20.05.2016

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven și Profesorul X conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa. Acesta porneste o cruciada pentru pace, strangand pe drum un grup de 4 Horsmen (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke si Warren Worthington III/Archangel), insa echipa X-Men afla ca aceasta cruciada este de fapt o mare mascarada, in urma careia Apocalypse sa preia controlul civilizatiei umane, asemenea unui faraon asupra Egiptului Antic. Singurii in masura sa-l opreasca sunt X-Men.

cf7kkqeuuaeqame

Pretul biletelor: 8 lei pentru spectatori cu varsta sub 14 ani si 12 lei pentru cei cu varsta peste 14 ani (acelaşi pt. filme 3D şi 2D). Cadrul didactic insotitor al grupului cu 20 de elevi beneficiaza de gratuitate.

Numarul total al locurilor in sala cinema este 123.

In cazul organizarii de evenimente la care participa mai multi copii, responsabilitatea pentru asigurarea prezentei unui numar adecvat de supraveghetori adulti revine organizatorilor (cadrelor didactice) unui astfel de eveniment. Drept urmare, din motive de siguranta dar si pentru o mai buna supraveghere, ocuparea locurilor se va face in ordinea sosirii/cumpararii de la R8 catre R1(de exemplu: cand R8 a fost ocupat in totalitate, se trece la ocuparea randului 7 s.a.m.d).

CINEMA CĂLĂRAȘI

Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

– Parcul central, B-dul 1 Mai, nr.5A

– site:  http://www.culturalcl.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s