Prima ediție dedicată fotbalului juvenil la Călărași – “Hestia Junior’s Cup„

Complexul hotelier „Hestia„ în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași, va organiza în perioada 01- 04 septembrie 2016,  turneul de fotbal pentru copii și juniori “Hestia Junior’s Cup”, prima ediție.  La această competiție care se va desfășura pe terenul Hestia din Parcul Dumbrava, lângă bazinul de înot, vor participa juniorii născuți în anii 2007 și 2008. Echipele participante vor fi anunțate ulterior, la fel ca și calendarul competiției și ora de disputare a meciurilor.

“Hestia Junior’s Cup” se dorește să devină un turneu de tradiție, unde să participe an de an foarte multe echipe la diferite categorii de vârstă. Pentru acest lucru, unul dintre organizatori, Marius Dumitrescu, directorul DJTS Călărași spune că astfel de turnee ajută foarte mult copii să crească. „Este un lucru foarte important pentru județul nostru. Direcția sprijină astfel de evenimente mai ales atunci când vine vorba de fotbalul juvenil. Copii nu pot crește decât prin meciuri„ a spus Marius Dumitrescu, șeful DJTS Călărași.

Omul de afaceri, Hristache Geambazu, proprietarul Hotelului Hestia și al bazei sportive unde va avea loc această primă ediție a afirmat faptul că: „suntem la începutul unui proiect de viitor la Călărași. Această competiție vreau și îmi doresc să devină o tradiție pe plan local. Vom avea și invitați de marcă la acest turneu și îi asigur pe participanți de întreg sprijinul nostru„.

Organizator: Hestia Hotel. 

Parteneri: Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal Călărași, AFC Dunărea 2005 Călărași.

Parteneri media:Televiziuni: Digi 24 Constanța, Antena 1 Călărași.

Presa scrisă: Cotidianul Observator de Călărași,  Ziarul Arena, Obiectiv de Călărași, Express, Actualitatea, Realitatea de Călărași,  Argument, Ziarul Focus, Impact, Fapt Divers, Ziarul Știrea, Ediția.

Presa online: Oltenițeanul.info, Sportcalarasean.ro, Infomuntenia.ro, Călărași24.info, Vieru.ro, Cu lumea-n cap prin Călărași.

Radio: Voces Campi, StilFm-Radio ZU, Arena FM 100.0 mh.

Eveniment FACEBOOK CLICK AICI

pizap.com14688398952681-696x703

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s