Turneul campionilor de mâine, la Călăraşi! Foto- Deschiderea turneului

„Hestia Junior’s Cup “se desfăşoară anul acesta pentru prima dată la Călăraşi! 

În weekend vor avea loc meciurile oficiale din cadrul celor două grupe 2005 respectiv 2007. Partidele se vor juca pe terenul Hestia Park amplasat în Parcul Dumbravă şi pe arenă din incinta stadionului Municipal Călăraşi.

Turneul campionilor de mâine se doreşte să devină un turneu de tradiţie, unde să participe an de an, foarte multe echipe la diferite categorii de vârstă. Pentru acest lucru, unul dintre organizatori, Marius Dumitrescu, director al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Călăraşi spune că astfel de turnee ajuta foarte mult copii să crească. „Este un lucru foarte important pentru judeţul nostru. Direcţia sprijină astfel de evenimente mai ales atunci când vine vorba de fotbalul juvenil. Copiii nu pot creşte decât prin meciuri. “a spus Marius Dumitrescu.

La prima ediţie din acest an, premiile sunt oferite de organizatorul competiţiei Hestia Hotel, de reprezentantul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport în teritoriu, cel al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi şi reprezentanţi ai clubului de fotbal AFC Dunărea 2005 Călăraşi. Premiile sunt împărţite pe mai multe categorii: Locurile: I-II-III, „Cel mai bun jucător “dar şi „Cel mai bun portar “cât şi cum era de aşteptat „Golgeterul “turneului, la echipele care vor urca pe podium în acest an, organizatorii au pregătit cupe, medalii, tricouri, dar şi alte surprize pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s